Menu
CZKMěna
Vyberte si kategorii

Compass Chladící box kompresor 30l (07090)

Popis

Tento chladicí box je dokonalým společníkem pro každou cestu, nezáleží na tom, jestli jedete autem, lodí nebo zůstáváte doma. Jeho napájení z 12 V nebo 24 V zástrčky automobilů či lodí, nebo z běžné zásuvky 230 V vám poskytuje maximální flexibilitu.

Zeptejte se
7 799 Kč
6 445,45 Kč bez DPH
Skladem 5+ ks u dodavatele, expedice 1 - 2 dny
Značka:
Compass
EAN:
8591686070903
Náš kód:
703887

Velká flexibilita použití 

Tento chladicí box je dokonalým společníkem pro každou cestu, nezáleží na tom, jestli jedete autem, lodí nebo zůstáváte doma. Jeho napájení z 12 V nebo 24 V zástrčky automobilů či lodí, nebo z běžné zásuvky 230 V vám poskytuje maximální flexibilitu. Díky výkonnému kompresoru s chladicím médiem jej můžete využívat jak jako chladničku s teplotou 0 – 10°C, tak i jako mrazicí box s teplotou až –20°C.

Inteligentní displej

Chladicí box je vybaven inteligentním displejem s veškerými ovládacími prvky a můžete jej ovládat pomocí mobilní aplikace Car Fridge Freezer na zařízeních Android nebo IOS. Nabízí také režim ECO pro úsporu elektrické energie a Hi mode pro rychlé ochlazení obsahu až k –20°C (při okolní teplotě 25°C).

Variabilní dvířka

Dvířka chladicího boxu jsou variabilní, umožňují jak podélné otvírání, tak i snadnou úpravu na příčné otevírání. Díky postranním madlům z odolného plastu je tento box snadno přenosný. Jeho vnější plášť je vyroben z kvalitně lakovaného hliníku stříbrné barvy, který spolu s perfektní PU izolací zajišťuje dlouhodobé zachování stabilní teploty uvnitř boxu a zaručuje velmi nízkou spotřebu energie.

Objem 30 l
Typ Kompresorové