Královské kuře
Popis
Kuře patří vedle vepřového bezesporu k nejoblíbenějším druhům masa. Lze je upravovat na bezpočet způsobů a na naší planetě by se pravděpodobně nenašla krajina, kde by na jídelníčku chyběl pokrm z kuřete. Důvod masové obliby spočívá v jeho snadné přípravě, chuťových přednostech a výživové hodnotě. ...
Zeptejte se
Doporučte
- Výrobní číslo:
- 978-80-87156-29-2
- EAN:
- 9788087156292
- Náš kód:
- 267217
Kuře patří vedle vepřového bezesporu k nejoblíbenějším druhům masa. Lze je upravovat na bezpočet způsobů a na naší planetě by se pravděpodobně nenašla krajina, kde by na jídelníčku chyběl pokrm z kuřete. Důvod masové obliby spočívá v jeho snadné přípravě, chuťových přednostech a výživové hodnotě. Konzumují je monarchové, gurmáni i lid obecný. Kuřecí maso vyhovuje i jako dietní pokrm, a tak se není co divit, že receptů jeho kuchyňské úpravy se téměř nelze dopočítat. Mistr kuchařského umění Jaroslav Vašák jich sesbíral tolik, že se s nimi octl v České knize rekordů. A ze své sbírky sestavil tuto kuchařskou knížku. Zahrnul do ní recepty nejrůznějšího původu od Indie až po USA a jeho receptář je vlastně poutí po světových kuchyních.
Autor | Vašák Jaroslav |
---|---|
Edice | VaříTeMi |
Počet stran | 118 |
Rok vydání | Bluetooth |
Druh | 1920 x 1080 |