Menu
CZKMěna
Vyberte si kategorii
DOPRAVA PŘES ZÁSILKOVNU POUZE ZA 49 KČ  🚚

Nový encyklopedický slovník gastronomie, L–Ž

Ilustrační obrázek
Popis
Velký gastronomický slovník vychází ve dvou svazcích a je určen všem, kteří chtějí v tomto rozsáhlém oboru získat podrobné informace. Obsah tvoří výčet tradičních i nových kulinářských surovin a ingrediencí, různé způsoby úpravy pokrmů z celého světa, základní informace z oboru cukrářství, ...
Zeptejte se
255 Kč
255 Kč bez DPH
Toto zboží nadále není možné koupit. Prohlédněte si podobné produkty zde.
Výrobní číslo:
978-80-86351-11-7
EAN:
9788086351117
Náš kód:
174619
Velký gastronomický slovník vychází ve dvou svazcích a je určen všem, kteří chtějí v tomto rozsáhlém oboru získat podrobné informace. Obsah tvoří výčet tradičních i nových kulinářských surovin a ingrediencí, různé způsoby úpravy pokrmů z celého světa, základní informace z oboru cukrářství, moučníkářství, perníkářství, řeznictví a uzenářství, názvosloví kuchyňských a restauračních zařízení, strojů, nádobí, náčiní a pomůcek. Své místo zde má i pivo a víno, jejich výroba a názvosloví, používané sommeliéry. Jde o ojedinělou publikaci pro odborníky pracující v oboru, ale slovník je určen i amatérským gastronomům.
Autor Jiří Černý
Jazyk Česky
Pořadí vydání 1
Vazba brožovaná bez přebalu
Druh Kniha