Menu
CZKMěna
Vyberte si kategorii
> Autor > Academia Barilla

Autoři Academia Barilla

Academia Barilla je známá italská kulturní instituce a autor řady knih, které se týkají kulinářského umění a italské gastronomie. Přesný životopis autora není k dispozici, protože Academia Barilla je sborným autorským týmem, který se specializuje na studium a propagaci italské kuchyně. Jedno z nejznámějších děl Academie Barilla je kniha s názvem "Italská kuchařka", která obsahuje bohaté portfolio pokrmů z národní kuchyně Itálie. Tato kniha je skvělým průvodcem pro ty, kteří chtějí objevit tajemství italského vaření a naučit se připravovat tradiční italská jídla. Mezi další populární knihy od Academie Barilla patří "Těstoviny" a "Rosolové polévky a krémové polévky". Díla Academie Barilla jsou úchvatnou kombinací vysoce kvalitních fotografií, detailních instrukcí a překrásné prezentace italských pokrmů. Tyto knihy jsou ideální pro kuchaře všech úrovní - od začátečníků po zkušené profesionály. Academia Barilla se snaží šířit lásku k italské kuchyni a sdílet příběhy za tímto uměním vaření s čtenáři z celého světa.
Zobrazit více
Cena
Dostupnost
Příznak
Zrušit filtr