Menu
CZKMěna
Vyberte si kategorii

Compass Chladící box kompresor 50l (07092)

Popis

Tento přenosný chladicí box je ideálním společníkem pro vaše cesty. S možností napájení z 12 V nebo 24 V zástrčky automobilů či lodí a také z běžné zásuvky 230 V poskytuje flexibilitu použití prakticky kdekoliv. 

Zeptejte se
8 990 Kč
7 429,75 Kč bez DPH
Skladem 5+ ks u dodavatele, expedice do 6.5.
Záruka 24 měsíců
Značka:
Compass
EAN:
8591686070927
Náš kód:
703888

Ideální společník na cesty

Tento přenosný chladicí box je ideálním společníkem pro vaše cesty. S možností napájení z 12 V nebo 24 V zástrčky automobilů či lodí a také z běžné zásuvky 230 V poskytuje flexibilitu použití prakticky kdekoliv. Díky výkonnému kompresoru s chladicím médiem můžete využívat tento box jak jako chladničku s teplotou 0–10 °C, tak i jako mrazicí box s teplotou až –20 °C, což zajišťuje, že vaše potraviny a nápoje zůstanou vždy čerstvé a osvěžující.

Spoří energii

Chladicí box nabízí také režim ECO pro úsporu elektrické energie a Hi mode pro rychlé ochlazení obsahu až k –20 °C (při okolní teplotě 25 °C), díky čemuž můžete efektivně spravovat spotřebu energie podle vašich potřeb. S inteligentním systémem ochrany před vybitím akumulátoru a jednoduchým ovládáním pomocí displeje s tlačítky je používání tohoto boxu snadné a bezproblémové. 

Kompaktní design

Variabilní dvířka chladicího boxu umožňují jak podélné otvírání, tak i snadnou úpravu na příčné otevírání, a díky postranním madlům z odolného plastu je tento box snadno přenosný. Elegantní design s vnějším pláštěm z kvalitně lakovaného hliníku stříbrné barvy spolu s perfektní PU izolací zajišťuje dlouhodobé zachování stabilní teploty uvnitř boxu a zaručuje velmi nízkou spotřebu energie.

Objem 50 l
Typ Kompresorové